Op deze website vindt u meer informatie over Flinter. Scroll door de pagina en bekijken ons menu, openingstijden en reserveer een tafel via het formulier. We heten u van harte welkom in ons restaurant.

Op de hoogte blijven van alle ins & outs rond Flinder? Volg ons op Facebook en/of Instagram.

 

Over Flinter

Over flinter

Wij zijn Flinter, een nieuw concept bij Gasterij Schoudee in Wemeldinge. In deze bijzondere periode zijn de mogelijkheden voor feestjes en evenementen beperkt en daarmee hebben wij ruimte voor een andere invulling in onze zaal. Met creativiteit zijn er altijd weer nieuwe kansen en we bedachten een nieuw pop-up concept waar u de komende periode in onze zaal van kunt genieten.

Wij worden er erg blij van, we hopen u ook!

Ons nieuwe concept heet Flinter en dat heeft alles te maken met de flinterdunne carpaccio van verschillende soorten vlees, vis en groente die we u met plezier voorschotelen.

De carpaccio op de menukaart in onze brasserie is al vanaf het begin een grote favoriet onder onze gasten. Deze carpaccio van dun gesneden runderlende vormt de basis op de kaart van Flinter. We hebben die carpaccio in een normale variant, maar ook in een variant voor de dappere eter: de carpaccio XXL. Naast runderlende hebben we ook carpaccio van buikspek, zalm, tonijn, rode & gele biet, carpaccio Caprese en een verrassende “carpaccio van de week”. 

Bij de carpaccio kiest u zelf een bijpassende topping. Zo geeft u de carpaccio de smaakervaring die u wenst. Ook het bestellen gaat op een nieuwe manier: bij het menu zit een bestelkaartje en daarop kunt u aangeven welke gerechten u wilt bestellen. Eén van onze medewerkers haalt het kaartje op als u het ingevuld heeft en zorgt ervoor dat uw bestelling wordt doorgegeven aan de keuken.

Naast carpaccio bieden we ook vlees-, vis-, vegetarische en gemengde kistjes aan, maar u kunt ook kiezen voor ons Flinter-menu: een proeverij van verschillende soorten carpaccio, een kistje naar keuze en een kleine dame blanche om af te sluiten.

Wij wensen u alvast een smakelijk diner en mocht u nog ideeën of suggesties voor ons hebben dan horen we dat graag.